Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.

ICE PEAK

SPORT DEPOT este reprezentantul oficial al brandului ICEPEAK


ICEPEAK  sustine iubitorii sporturilor cu ajutorul articolelor de imbracaminte functionale si a accesoriilor potrivite astfel incat sa faca aventura sportuilui cat mai placuta cu putinta.

ICEPEAK a luat nastere acum 11 ani si deja  se numara printer cele mai importante branduri europene  de articole sport.   ICEPEAK  se adreseaza intregii familii: copii, femei si barbati; Functionalitatea articolelor sport dar si design-ul, ocupa un rol foarte important. In special atunci cand te antrenezi, trebuie sa te simti bine. Culorile proaspete si design-urile tineresti inspirate de viata de zi cu zi dar si de ultimele trenduri in fashion, asigura stilul potrivit pentru intreaga familie.

Produsele ICEPEAK sunt mereu fashion si usor de intretinut astfel incat ele pot fi folosite cu regularitate si pentru ca sunt rezistente, te poti bucura de ele un timp mai lung.  

ICEPEAK acopera o varietate de sporturi: de la sporturile in aer liber, sporturile de strada pana la aventura sporturilor de iarna: schi si snowboard.

SPORT DEPOT iti pune la dispozitie o varietate de produse marca ICEPEAK: geci pentru fiecare zi, gechi de schi si snowboard, pantaloni pentru schi si snowboard, polare, hanorace, costume schi si snowboard, lenjerie termica, dar si o gama variata de accesorii: manusi, caciuli, sepci sau fulare.