Noi utilizam cookie-uri. Continuand sa utilizati site-ul nostru, sunteti de acord cu acest lucru. Luati la conustinta Politica de utilizare a Cookie-urilor.

Ajutor

Returnarea produselor

Returnarea produselor

Preturi de livrare

Livrarea articolelor se efectueaza, pe teritoriul Romaniei, cu compania de curierat Fan Courier iar pretul de livrare, pentru primele 5 kg, este in valoare de 14,99 RON. Atunci cand sunt comandate dispozitive pentru fitness, mase de tenis, schi si snowboa

Returnare si Inlocuire

Clientul are dreptul sa refuze produsul comandat, conform legislatiei in vigoare- Legea privind Protectia Consumatorilor - in cazul in care produsul este livrat in una dintre urmatoarele situatii:

Garantie

Compania Sport Depot SA ofera clientilor sai, la achizitionarea fiecarui produs o garantie, in care sunt mentionate urmatoarele:

Modalitati de plata

Exista urmatoarele modalitati de plata:

Livrare

Timpul de livrare include si procesul de prelucrare a comenzii, care este pana la 5-7 zile lucratoare. Uneori termenul de livrare poate fi prelungit in urmatoarele situatii: vremea nefavorabila s.a.m.d

Cum cumpar

Studiaza cu atentie produsele oferite din diferitele categorii si liste de produse: promotii, cele mai cautate produse, noi sosite s.a.m.d.