Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.

Incaltamintea de fotbal, fara sireturi, preia terenul

adidas pune la vanzare incaltamintea de fotbal fara sireturi Ace16+ Purecontrol. Primele ghete de fotbal fara sireturi din lume au luat contact cu terenul pe data de 23 Ianuarie.

Herzogenaurach, Germania, 18/01/2016 - In anul 2015, adidas a uimit lumea fotbalului anuntand ca incaltamintea de fotbal fara sireturi ar putea fi pe teren in 2016. Unul dintre cei mai buni jucatori mondiali de fotbal a postat pe Instagram cum se antreneaza pe terenurile de fotbal din intreaga lume cu noul prototip.

Acum, noua incaltaminte care a preluat titlurile in mass-media, este pregatita sa preia jocurile de fotbal si sa domine in toata lumea.

Din 23 Ianuarie, ACE 16+ PURECONTROL - prima incaltaminte profesionala fara sireturi din lume va fi pusa in practica de catre jucatorii precum Mesut Özil si Ivan Rakitic.

Un lot limitat din aceasta incaltaminte inovatoare va fi disponibil pentru clienti la reprezentantele magazinelor adidas din Paris, Marsilia, Londra, Barcelona si Manchester, precum si la partenerii comerciali selectati ai brandului.

Primele imagini cu prototipul incaltamintei au provocat speculatii din partea fanilor, in primul rand asupra tehnologiei utilizate, transformand-o in cea mai provocatoare incaltaminte de fotbal de la adidas.

Astazi, sunt descoperite toate detaliile care au cauzat acest interes.

Sunt folosite peste trei benzi iconice pentru a asigura stabilitate partii din mijoc a piciorului. Aceasta este intarita suplimentar la partea superioara cu material impletit si sistemul techfit. Partea superioara a incaltamintei este evolutia tehnologiei Primeknit de la adidas care reprezinta material textil combinat cu zone stranse si zone mai slabe situate dealungul incaltamintei, care asigura o potrivire perfecta pe picior.

Sireturile au fost inlocuite cu trei puncte cheie de stabilitate care fixeaza perfect picioarele. Partea superioara TPU se muleaza; ca rezultat, incaltamintea se fixeaza ca o manusa si asigura lovituri de precizie datorita suprafetei mai mari care aduce mai multa putere si precizie.

O decizie importanta pentru dezvoltarea produsului a avut-o Mesut Özil, care va fi unul dintre jucatorii selectati pentru demonstratii. Playmaker-ul german a declarat: ''De-a lungul carierei mele am incercat sa reduc la minim influenta sireturilor asupra loviturii mele si controlul mingii. In 2014 am marturisit catre adidas ca in vestiar imi strag sireturile de mai multe ori dupa care le indoi la capete astfel incat sa nu imi afecteze contactul cu mingea. Anul trecut, cand adidas a venit la mine cu incaltamintea inovatoare fara sireturi,  am simtit ca mi s-au indeplinit visele. Nu mai am rabdare sa incalt aceste ghete de fotbal pe terenul de fotbal.''Incaltamintea ACE 16+ PURECONTROL este strict testata pe diferite niveluri - incepand de pe gazonul terenurilor din Suedia pana in cele mai moderne laboratoare de la adidas.

Vice-presedintele de design de la adidas Football - Sam Handy a spus: „ACE 16+ PURECONTROL este gata pentru a deveni unul dintre produsele cele mai reprezentative care au fost create. Noi eliminam ceva care a facut parte din fiecare pereche de ghete produsa vreodata de adidas - sireturile. Rezultatul este o silueta extrem de simpla cu o forma frumoasa. Toate aceste lucruri, nu numai ca fac prudusul frumos si modern, dar cel mai important - ofera jucatorilor nostrii ocazia de a profita de o suprafata mai mare pentru o lovitura mai precisa.

Incaltamintea se distinge, de asemenea si cu o fixare mai buna in zona calcaielor cat si cu talpa inovativa proiectata pentru a reduce greutatea.

Incaltamintea din seria  ACE 16+ PURECONTROL va fi disponibila in curand in magazinele SPORT DEPOT si online la www.sportdepot.ro