Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.

Conditiile de utilizare

CONDITIILE GENERALE DE UTILIZARE A SITE-ULUI www.sportdepot.ro

Utilizarea site-ului si inregistrarea comenzilor pe site, presupune acceptarea si respectarea urmatoarelor conditii. In caz in care NU ACCEPTI conditiile indicate mai jos, te rugam sa nu utilizezi acest website. Compania Sport Depot SA isi pastreaza dreptul de a schimba conditiile de utilizare, fara instiintarea prealabila. Conditiile modificate vor fi publicate pe pagina site-ului.

I. Conditiile generale
• “www.sportdepot.ro” este un website de comert electronic – de vanzare si livrare a articolelor publicate in el, in numele Sport Depot SA.
• Publicarea acestui site are drept scop invitatia publica de a incheia tranzactii comerciale pentru achizitionarea articolelor online de la Sport Depot SA.

Sport Depot SA prin “www.sportdepot.ro” are dreptul sa modifice preturile articolelor oferitefara instiintarea prealabila. Consumatorul este obligat sa plateasca pretulcare a fost afisat la momentul comandarii produsului doritInformatia privind reducerea preturilor va fi afisata prin introducerea pretului nou sub cel vechi care va fi taiat.

Daca articolul comandat nu mai este pe stoc, Sport Depot SA “www.sportdepot.ro”, dupa primirea comenzii, in termen de 7 (sapte) zile lucratoare, va informa Clientul ca produsul nu mai este pe stoc, prin trimiterea unui email la adresa de email indicata in contul Clientului de pe "www.sportdepot.ro" sau il va contacta telefonic la numarul de telefon lasat in momentul lansarii comenzii. In perioada de lichidari de stocuri sau reduceri, noul termen de livrare va fi anuntat pe site.

• Atunci cand adresa persoanei de contact si/sau numarul de telefon sunt introduse incorect sau gresit la momentul efectuarii comenzii, compania Sport Depot SA si site-ul “www.sportdepot.ro” nu-si asuma responsabilitatea si nu este obligata sa prelucreze comanda.

Se considera contractul a fi încheiat cu Clientul, dupa ce Sport Depot SA va primi prin “www.sportdepot.ro” cererea de achizitionare, care a fost completata in mod corespunzator de catre client.

Sport Depot SA prin “www.sportdepot.ro” se angajeaza sa livreze articolul dorit de catre Client, daca articolul este pe stoc, sau sa ii acorde cateva informatii privind comanda acestuia.

• Sport Depo SA nu-si asuma responsabilitatea in cazul, in care Clientul a indicat datele incorecte si /sau incomplete in comanda inaintata pe site-ul www.sportdepot.ro”.

Sport Depot SA nu garanteaza corespunderea totala a articolelor prezentate pe site sau a celor disponibile in reteaua de magazine.

Sport Depo SA nu-si asuma raspunderea pentru informatiile neclare publicate in site-ul sau. Ulterior pot avea loc corectii a preturilor, precum si modificari ce tin de designul articolelor.

Informatia publicata pe site referitor la marimi si corespondente, trebuie sa fie perceputa ca una informativa. Sport Depo SA nu-si asuma responsabilitatea pentru discrepantele dintre marimile publicate pe site si cele reale.

• Sport Depot SA prin “www.sportdepot.ro” isi rezerva dreptul de a anula o comanda daca considera datele clientului neclare sau daca articolele comandate nu mai sunt disponibile pe stoc.

• Sport Depot SA prin “www.sportdepot.ro” isi rezerva dreptul ca in perioada lichidarilor de stoc sau in perioadele de SALE, sa onoreze comenzile doar in limita stocului disponibil.

• Alegerea unei categorii concrete se face, exemplu: (filtru "Sport").

Toate preturile indicate sunt in RON.

II. Drepturile si obligatiile partilor  
1. Sport Depot SA se obliga:

sa confirme disponibilitatea articolelor comandate sau sa refuze comanda in termen de 7 zile lucratoare;

sa livreze articolul comandat in termenul de livrare mentionat pe site. In perioada lichidariilor de stoc este posibil ca termenul de livrare sa fie prelungit si un nou termen va fi anuntat pe site;

• inainte de a fi livrat, fiecare articol este supus unui control tehnic;

• sa garanteze ca fiecare produs este nou (nefolosit).

2. Clientul se obliga:

• sa indice complet numele, prenumele, numarul de telefonul corect si valabil, adresa pentru livrare si e-mail-ul;

sa achite pretul articolului;

sa achite cheltuielile de livrare;

• sa asigure accesul si posibilitatile de primire a articolului.

Articolul comandat, se livreaza la adresa indicata de catre Client in termenul indicat in informatia privind livrarea si achitarea produselor. Produsele se livreaza in ambalaj corespunzator, conform tipului sau si a modalitatii de livrare.

La momentul livrarii produsului, Clientul sau o persoana terta va semna documentele insotiitoare. Persoana terta este orice persoana care nu este titularul comenzii, dar primeste produsul comandat si livrat si se afla la adresa indicata de catre Client. In cazul refuzului primirii produsului, cu exceptia cazurilor descrise mai jos, refuzul va fi considerat nemotivat si Clientul va fi obligat sa plateasca cheltuielile pentru livrare si returnare a produsului. In acest caz, Clientul este obligat sa despagubeasca Sport Depot SA pentru toate prejudiciile survenite, precum si orice alte cheltuieli ce nu tin de livrarea produsului, care au aparut in urma refuzului de primire a comenzii.

Daca Clientul nu este gasit in termen rezonabil pentru efectuarea livrarii la adresa indicata sau nu este gasit in termenul de indeplinire a livrarii la adresa indicata, sau nu este asigurat accesul si conditiile de livrare a produsului in acest termen, compania Sport Depot SA este eliberata de obligatia de a livra comanda. Clientul isi poate manifesta dorinta de a primi articolul si dupa expirarea termenului de livrare, in conditiile in care acesta nu a fost gasit la adresa indicata, dar cu obliatia de a isi asuma toate cheltuielile privind livrarea. In acest caz, un nou termen de livrare va fi stabilit din momentul confirmarii.

Clientul are dreptul:

• daca exista diferente intre articolul comandat si articolul primit, si acestea nu au putut fi constatate la momentul primirii comenzii. Clientul are dreptul sa solicite schimbul marimii sau schimbul articolului ce figureaza in comanda sa initiala. In acest caz, este necesar ca solicitarea sa se faca in scris pe e-mail ([email protected]), in termen care sa nu depaseasca 14 zile calendaristice.

Clientul are dreptul, fara sa datoreze despagubire sau sa achite prejudicii si fara sa indice cauza, sa returneze articolele primite, solicitand acest lucru la adresa de email: [email protected]. Returnarea poate fi facuta conform urmatoarelor conditii:

solicitarea de returnare a articolului este efectuata in mod scris pe adresa electronica de corespondenta, indicata de către Sport Depot SA, in termenul de 14 zile calendaristice din momentul livrarii articolului. In solicitare, daca se solicita returnarea contravalorii, trebuie sa fie indicat contul bancar personal al clientului pe care, ulterior, sa fie restituita suma achitata de acesta pentru articol impreuna cu banca unde a fost deschis contul bancar si codul SWIFT;

daca produsul este intr-o stare de comercializare buna, ambalajul este original cu eticheta originala, este insotit de documentele originale, care sunt eliberate de catre Sport Depot SA – factura comerciala, bonul de plata, garantia (daca a fost eliberata o astfel de garantie);

• Sport Depot SA trimite firma de curierat cu care lucreaza, sa preia returul de la adresa clientului;

clientul achita toate cheltuielile legate de transportul articolului;

Sport Depot SA isi pastreaza dreptul de a nu restitui suma achitata, catre client, in cazul incalcarii a unei sau a mai multor conditii de returnare a articolului.

 
III. Date personale

Sport Depot SA “www.sportdepot.ro” se obliga sa protejeze datele personale a Clientului, care au devenit accesibile la momentul inregistrarii electronice pe site. Aceasta obligatie nu va fi valabila in cazul in care Clientul a indicat datele sale personale incorect.

Conform legislatiei in vigoare si a clauzelor conditiilor generale, Sport Depot SA poate sa foloseasca datele personale a Clientului doar in cazul si in scopurile prevazute in contract.

• Sport Depot SA prin “www.sportdepot.ro” are dreptul sa foloseasca informatia pentru a propune articole si/sau servicii Clientului, referitor la promotii, pentru a-l saluta, organizarea tombolelor, pentru a-i inainta intrebari la efectuarea statisticilor si diferite scopuri care sunt in conformitate cu legislatia in vigoare, cu exceptia cazului in care Clientul isi manifesta dorinta in scris la adresa: [email protected] de a nu primii astfel de informatii, promotii si mailuri.

Scopurile descrise mai sus, in care pot fi folosite datele, nu sunt enumerate exhaustiv si nu creeza obligatii pentru Sport Depot SA  “www.sportdepot.ro”. Orice alte scopuri in care sunt folosite datele personale a Clientului, o sa fie infaptuite conform legislatiei in vigoare, a actelor internationale, a Internet-eticii, a bunelor  moravuri si al bunului simt.

IV. Publicitatea informatiei

Sport Depot SA  “www.sportdepot.ro” se obliga sa nu dezvaluie nicio informatie cu caracter personal a Clientului, persoanelor terte si anume –societatilor comerciale, persoanelor fizice s.a.m.d., cu exceptia cazurilor in care:

Clientul si-a exprimat consimtamantul in scris;

informatia a fost solicitata de catre organele de stat sau de catre functionarii publici imputerniciti sa solicite si sa acumuleze informatii in conformitate cu legislatia in vigoare;

Sport Depot SA  “www.sportdepot.ro” este obligata sa acorde informatii in conformitate cu legislatia in vigoare.

V. Responsabilitatea

Sport Depot SA  “www.sportdepot.ro” nu-si asuma responsabilitatea pentru incalcarea obligatiilor care le revin in temeiul prezentului contract in cazul aparitiei unor circumstante pe care Sport Depot SA  “www.sportdepot.ro” nu le-a prevazut si nu a fost obligata sa le prevada – inclusiv si nu doar, in cazul fortei majore, evenimente fortuite, probleme in reteaua globala de Internet si prestarea serviciilor in afara ariei a Sport Depot SA  “www.sportdepot.ro”.

VI. Litigii

Toate litigiile dintre parti se rezolva pe cale amiabila. In cazul in care, nu se va ajunge la un numitor comun, toate litigiile nesolutionate, ce rezulta din contractul incheiat dintre parti sau cele ce se refera la acesta, inclusiv litigiile, ce decurg sau se refera la interpretarea incorecta al acestuia, invaliditatea, indeplinirea sau incetarea contractului, precum si disputele cu privire la completarea lacunelor din contract sau adaptarea sa la circumstante noi aparute, vor fi solutionate de catre instanta competenta la locul unde este inregistrata compania Sport Depot SA in conformitate cu legislatia in vigoare.

VII. Conditiile de garantie:

1. Compania Sport Depot SA ofera clientilor sai, la achizitionarea fiecarui produs o garantie, in care sunt mentionate urmatoarele:

• adresa si numarul de telefon a service-urilor autorizate pentru tehnica achizitionata;
conditiile de garantie a centrelor service-urilor autorizate sau a producatorilor;
• termenul de garantie pentru articolul achizitionat;


2. Ca exceptie de la obligatiile specificate in prezenta garantie, independent daca sunt in baza contractului, Sport Depot SA nu poate fi responsabil pentru orice deteriorare directa, indirecta, intentionata, intamplatoare sau in urma unei consecinte sau prejudiciu ce este produs in urma unei omisiuni a unui functionar public sau conform unei alte teorii legale, precum si chiar daca este presupusa posibilitatea a unor astfel de deteriorari.

3. Conditiile de garantie a producatorilor corespunzatori sau al centrelor de service autorizate sunt valabile pentru toate produsele. In centrele de service sunt valabile doar garantiile originale, care insotesc produsele in moment primirii acestora.

VIII. Restrictiile garantiei

Garantia se anuleaza in urmatoarele cazuri:

1. Deteriorarile, cauzate de transportul necorespunzator, pastrarea si exploatarea incorecta.

2. Incercarea din partea Clientului de a repara produsul si/sau de catre o alta persoana neautorizata.

3. In cazul folosirii consumabilelor de calitate inferioara si neoriginale.

IX. Conditiile suplimentare:

1. Sport Depot SA nu-si asuma raspunderea in cazul deteriorarii articolului in urma circumstantelor de forta majora.

Daca nu doresti sa accepti conditiile indicate, te rugam sa nu utilizezi acest site!