Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.

 • Despre compania
 • Filosofia
 • Motto-ul nostru
 • Istorie
 • Motto-ul nostru

  Motto-ul nostru de baza este: ALEGETI SPORTUL! VICTORIA ESTE GARANTATA

  Suntem magazinul intregii familii!  Va punem la dispozitie o gama variata de echipamente sportive pentru toate sporturile si activitatile in aer liber. In magazinele noastre, veti gasi tot necesarul pentru profesionisti si amatori: de la articole si echipamente sportive de baza, pana la cea mai performanta tehnologie de dispozitive sportive. Lista de produse include peste 30.000 de articole care sunt selectate din mai mult de 100 branduri mondial renumite.

  Va oferim o gama variata de solutii pentru fiecare tip de sport si suntem in pas cu cele mai moderne tehnologii disponibile pentru atletii!

  Pentru unii, sportul este un mod de viata si o provocare reala, pentru altii, este un hobby sau o modalitate de relaxare. In ambele situatii, sportul este pentru toti un stil de viata activ, o garantie a succesului si un viitor mai luminos. Pe aceasta teorie se bazeaza filosofia si politica companiei noastre.

  Sport Depot sustine toata societatea, de toate varstele, sa practice sportul si sa aleaga ceia ce isi doresc. Fiecare dintre clientii nostri – atlet profesionist, amator sau incepator, cu fiecare produs achizitionat din magazinele noastre, face un pas inainte spre o viata mai buna si sanatoasa. Consideram ca sportul este un ingredient foarte important in viata fiecarui individ si apreciam contributia acestuia in dezvoltarea generala a tineretului.

  Acordam o atentie deosebita calitatii si adaptarii tuturor produselor oferite, indiferent daca este vorba despre imbracaminte sportiva, incaltaminte pentru drumetii montane sau dispozitive sportive specializate. Suntem convinsi ca tehnologia moderna poate imbunatati in mod semnificativ eficienta si securitatea fiecaruia atlet, avand ca  scop, obtinerea  satisfactiei maxime prin sport.

  Pentru ca ne dorim sa venim in intampinarea nevoile tale, calitatea produselor noastre se imbunatateste permanent iar portofoliul nostru de produse se afla intr-o continua dezvoltare.

  Platforma on-line ,Sport Depot, ofera posibilitatea exploararii si compararii produselor de care aveti nevoie si asigura o livrare rapida a produselor comandate in orice oras din tara; astfel, te ajuta sa economisesti timp.

  Suntem increzatori ca dispozitivele sportive profesionale oferite de Sport Depot, precum si consultanta, libertatea alegerii, varietatea produselor oferite vor dezvolta potentialul si vor asigura victoria fiecarui atlet.

  Suntem o echipa unita de profesionisti si fiecare dintre noi, indiferent daca este vorba despre un expert in dezvoltarea de noi echipamente si tehnologii sport, sau un consultant de vanzari, va garanteaza ca, cu ajutorul produselor noastre, toti sportivii se pot bucura pe deplin de sport si relaxare.

  De-a lungul timpului, vom face tot ce ne sta in putinta pentru a va garanta ca, cu ajutorul nostru, va puteti bucura de o viata activa si un stil de viata sanatos.

  Principalul nostru obiectiv este  sa le oferim clientilor nostri cele mai bune preturi pentru dispozitivele si echipamentele sportive de o calitate superioara, fara concurenta pe piata articolelor sportive din Europa. Colaboram direct cu branduri internationale renumite si pentru multi dintre ei suntem reprezentantii exclusivi. Suntem un partener stabil si de incredere atat pentru cei ce isi doresc sa isi dezvolte potentialul sportiv, cat si pentru cei care isi doresc sa patrunda pe aceasta piata.