Noi utilizam cookie-uri. Continuand sa utilizati site-ul nostru, sunteti de acord cu acest lucru. Luati la conustinta Politica de utilizare a Cookie-urilor.


Incaltaminte proiectata pentru noile tale recorduri

Nano 8

Reebok Nano 8 white Reebok Nano 8 red

Incaltaminte proiectata pentru antrenamente

Speed TR

Reebok Speed TR dark red Reebok Speed TR dark blue

De ce iti este necesara incaltamintea
pentru antrenamente?

Corpul uman nu este facut pentru a merge doar in fata. Acelasi lucru trebuie sa se aplice si pentru incaltaminte. Aveti nevoie de stabilitate si flexibilitate pentru a va deplasa liber in toate directiile, pentru a impinge, trage, sari la veriunea mai puternica si mai buna. Aceasta NU este o incaltaminte pentru alergare, aceasta este incaltaminte proiectata pentru antrenamente.

Nano 8

Incaltaminte proiectata pentru noile tale recorduri

Pentru barbati:

Pentru femei:

Unde este limita ta fizica?
Incaltamintea Reebok CrossFit Nano 8 este conceputa pentru antrenamente dincolo de limita.

Miscarile puternice necesita stabilitate. Din acest motiv, incaltamintea Nano 8 este mai lata la partea din fata pentru a permite piciorului tau sa paseasca perfect pe suprafata. In acelasi timp, profilul redus al talpii si stabilitatea la 360 ° din zona calcaielor, iti ofera siguranta in timpul genuflexiunilor, tractiunilor si celorlalte exercitii care implica forta. In numele combinatiei optime intre echilibru, flexibilitate si stabilitate, Reebok a integrat in Nano 8 cea mai recenta inovatie - Flexweave. Aceasta reprezita un material complet tesut si respirabil care se adapteaza individual pe picior. Dar care este garantia ca incaltamintea se va adapta perfect pe piciorul tau daca aceasta nu este facuta pe comanda? Iata care este: tesatura speciala in forma de opt, cu fibre tesute mai strans si fibre tesute mai slab, asigura adaptarea perfecta pe picior in fiecare zona. Alt aspect important pentru antrenamente este aderenta. Alunecarile sunt o problema des intalnita si cauzeaza contuzii in timpul antrenamentelor. Din acet motiv, incaltamintea Nano 8 dispune de o talpa speciala care asigura aderenta marita. Sa nu uitam durabilitatea - o caracteristica cheie pentru fiecare pereche de incaltaminte supusa unor sarcini mari. Talpa Nano 8 este echipata cu tehnologia RopePro. Cu aceata tehnologie incaltamintea va suporta chiar si frecarile pe corzile din sala de crosfit.

Incaltaminte ideala pentru:

 • CrossFit
 • Fitness
 • Ridicare greutati
 • DURABILITATE SI FLEXIBILITATE

  Flexweave, material complet tesut si respirabil care se adapteaza individual pe picior.

 • ADERENTA

  Talpa aderenta care impiedica alunecarea chiar si la schimbarea brusca a directiei

 • STABILITATE

  Stabilitate la 360° in zona calcaielor. Stabilizeaza si blocheaza glezna si zona tendonului lui Achile in timpul exercitiilor grele.

 • Ropepro

  Zona intarita la partea din mijoc a talpii pentru durabilitate si aderenta marita

Speed TR

Incaltaminte creata pentru antrenamente

Pentru barbati:

Pentru femei:

Exista o mare diferenta intre incaltamintea obisnuita utilizata masiv pentru antrenamente si incaltamintea speciala pentru antrenamente in sala.
Se numeste Speed TR.

Aceasta este incaltamintea care asista cu incredere in toate tipurile de antrenamente in sala. Partea superioara este fabricata din material CORDURA® rezistent la uzura - suficient de rezistenta, usoara si respirabila pentru a asigura confort optim in timpul antrenamentelor. Talpa plata cu o abatere minima de 3mm, garanteaza stabilitate marita si aderenta in toate exercitiile care implica greutati. In plus, talpa este canelata pentru a asigura o aderenta maxima si siguranta in timpul antrenamentelor, inclusiv cele cu schimbare rapida a directiei si exercitii de echilibru. Acest model este de asemenea echipat cu tehnologia RopePro care garanteaza rezistenta la uzura in timpul catararii pe corzi.

Incaltaminte ideala pentru:

 • Antrenamente intensive
 • Fitness
 • Antrenamenete de viteza
 • DURABILITATE

  Material CORDURA® usor, respirabil si rezistent la uzura

 • ADERENTA

  Talpa aderenta care impiedica alunecarea chiar si la schimbarea brusca a directiei

 • STABILITATE

  Zona intarita la calcaie care sustine glezna in timpul antrenamentelor intensive

 • TEHNOLOGIA ROPEPRO

  Zona intarita la partea din mijoc a talpii pentru durabilitate si aderenta marita