NIKE prezinta cea mai noua si inspirata reclama "THE SWITCH" prin participarea fotbalistului Cristiano Ronaldo

Nike a lansat cea mai noua reclama the Switch (schimbul) pentru Campionatul European de Fotbal, cu participarea speciala a fotbalistului Cristiano Ronaldo. In aceasta reclama este prezentat Ronaldo si o persoana obisnuita, schimbandu-si personalitatile.

Videoclipul poate fi vizualizat pe canalul oficial de Youtube, Nike Football:

La doar cateva zile de la publicare, videoclipul are un numar record de vizualizari.

Iata 10 dintre cele mai bune momente din culise. In spatele scenei, pe platourile de filmare, Cristiano Ronaldo este cu fiul sau.         

1) Impreuna cu Cristiano Ronaldo, in The Switch participa de asemeanea alti 16 jucatori profesionisti. Acestia sunt: Raheem Sterling, Joe Hart, Harry Kane, Chris Smalling, John Stones, Ross Barkley, Megan Rapinoe, Ricardo Quaresma, Andre Gomes, Jose Fonte, Cedric Soares, Vieyrinya, Raphaël Varane, Anthony Martial, Sergi Roberto si Javier Mascherano

2) Pentru scena cu Megan Rapinoe, aceasta a trebuit sa fie imbracata mai oficial, nu asa cum am fost obisnuiti sa o vedem pe teren. In videoclip, ea este imbracata in costum oficial din garderoba sa personala, in pauzele de filmare sarind in ghetele de fotbal pentru a dribla.

3) In filmari, jucatorii au avut posibilitatea de a imbraca pentru prima data noile echipamente ale echipelor nationale. Cu toate ca multi au fost implicati in procesul de testare si dezvoltare a echipamentelor, pe platoul de filmare s-a simtit o mare emotie in momentul in care au vazut produsul final, cu cateva saptamani inainte de prezentarea oficiala a acestora.

4) In The Switch, Nike a colaborat cu vechii parteneri de la agentia de publicitate Wieden + Kennedy. Clipul a fost inregistrat de catre celebrul regizor Ringan Ledwidge, care a regizat si clipul Winner Stays in anul 2014. Operator este Matthew Libatique, cunoscut pentru activitatea sa in filmele ''Straight Outta Compton'',''Black Swan'' si ''Iron man''.

5) The Switch este cel mai lung clip realizat de Nike Football si dureaza 5:57 secunde, deplasand de pe primul loc "The Last Game" (05:28).

6) Piesa audio din videoclip este preluata din filmul "Turn Up", realizata de catre formatia britanica The Heavy.

7) The Switch, este cel mai lung produs video in care Cristiano Ronaldo a fost filmat vreodata. Au fost nevoie de cinci zile de filmare in Spania. Ronaldo a facut singur cascadoriile in prima scena a cazaturii, aceasta fiind creata doar cu trei dublaje.