Noi utilizam cookie-uri. Continuand sa utilizati site-ul nostru, sunteti de acord cu acest lucru. Luati la conustinta Politica de utilizare a Cookie-urilor.

Ajutor

Cum cumpar

Studiaza cu atentie produsele oferite din diferitele categorii si liste de produse: promotii, cele mai cautate produse, noi sosite s.a.m.d.

Livrare

Timpul de livrare include si procesul de prelucrare a comenzii, care este pana la 5-7 zile lucratoare. Uneori termenul de livrare poate fi prelungit in urmatoarele situatii: vremea nefavorabila s.a.m.d

Preturi de livrare

Livrarea articolelor se efectueaza, pe teritoriul Romaniei, cu compania de curierat Fan Courier iar pretul de livrare, pentru primele 5 kg, este in valoare de 16,80 RON. Atunci cand sunt comandate dispozitive pentru fitness, mase de tenis, schi si snowboard

Returnarea produselor

Returnarea produselor

Modalitati de plata

Exista urmatoarele modalitati de plata:

Garantie

Compania Sport Depot SA ofera clientilor sai, la achizitionarea fiecarui produs o garantie, in care sunt mentionate urmatoarele:

Returnarea produselor

Daca produsul comandat nu este conform asteptarilor dumneavoastra (indiferent de motiv), Sport Depot va ofera posibilitatea de a-l returna si de a va restitui contravaloarea acestuia in cont bancar.