Cum cumpar?

Studiaza cu atentie produsele listate pe site cat si tabelul orientativ de marimi 'Care este marimea mea?'. Fa click pe imaginea sau denumirea produsului si astfel vei deschide pagina detaliata a produsului. In pagina produsului, gasesti descrierea completa a acestuia, tabelul orientatviv de marimi cat si imagini la dimensiuni mai mari.

Comenzile se fac din pagina detaliata a produsului si pentru a putea plasa o comanda trebuie sa iti creezi un profil pe site.

Daca deja ai facut alegerea si doresti sa achizitionezi unul sau mai multe produse de la www.sportdepot.ro, trebuie sa fii pe pagina detaliata a produsului/produselor, sa selectezi marimea si sa adaugi produsul/produsele in cosul de cumparaturi.

Dupa ce ai adaugat toate produsele dorite in cosul de cumparaturi, trebuie sa dai click pe cos dupa care sa apesi pe butonul CATRE COS care iti va deschide cosul si de aici vei putea gestiona produsele adaugate.

Pasul 1: Aici poti vizualiza lista cu produsele adaugate in cos, preturile acestora si suma totala a comenzii. Tot la pasul 1 ai posibilitatea de a sterge, micsora sau creste cantitatea produselor adaugate.
Daca ai un voucher de reducere, trebuie sa introduci codul acestuia in spatiul destinat voucherului si sa apesi pe butonul Introduce voucherul pentru ca ulterior suma lui sa fie scazuta din valoarea totala a comenzii. De asemena, la primul pas din procesul de cumparare poti vizualiza si costul transportului.

Pentru a merge la urmatorul pas trebuie sa apesi pe butonul CONTINUA care te va duce la pasul 2, daca esti deja autentificat in profilul personal. In cazul in care nu ai deja un profil creat sau nu esti autentificat in profil, vei fi directionat catre pagina de autentificare sau creeare profil. In cazul in care ai deja un profil si ai uitat parola, o poti modifica apasand aici

Pasul 2: Aici compleaza datele tale necesare pentru efectuarea livrarii. Daca esti inregistrat pe site, nu este necesar sa completezi de fiecare data datele tale. Daca doresti ca factura sa fie emisa pe firma/societate, trebuie sa bifezi casuta 'Vreau sa introduc datele firmei'. Dupa completarea datelor privind livrarea si facturarea comenzii, trebuie sa mergi la urmatorul pas.

Pasul 3: Acesta este pasul unde poti selecta modalitatea de plata a produselor pe care le-ai ales.
- Ramburs - plata la curier
- Plata cu cardul - online la plasarea comenzii (Moneda tranzactie pentru plata cu cardul este EURO iar suma transferata de pe card poate varia in functie de rata de schimb valutar. Daca pe site sunt preturi si in alte valute, in afara de RON, acestea sunt doar cu scop informativ).

Dupa selectarea si salvarea modalitatii de plata, trebuie sa mergi la ultimul pas unde ai posibilitatea sa vizualizezi toate informatiile privind comanda inainte sa o confirmi.

Pentru confirmarea si plasarea comenzii trebuie sa apesi pe butonul CONFIRMA COMANDA.

Dupa ce ai trimis comanda cu succes, vei primi o notificare de confirmare pe adresa de email cu care te-ai inregistrat pe site.
Statusul comenzii tale, il poti urmarii in orice moment in profilul tau personal de pe site.

Toate comenzile plasate pe site se prelucreaza in termenul anuntat pe site.


Iti multumim pentru ca ai ales Sport Depot!