Conditii de utilizare

CONDITII GENERALE DE UTILIZARE A SITE-ULUI www.sportdepot.ro

Utilizarea site-ului si inregistrarea comenzilor pe site, presupune acceptarea si respectarea urmatoarelor conditii. In caz in care NU ACCEPTI conditiile indicate mai jos, te rugam sa nu utilizezi acest website. Compania Sport Depot SA isi pastreaza dreptul de a schimba conditiile de utilizare, fara instiintarea prealabila. Conditiile modificate vor fi publicate pe pagina site-ului.

I. CONDITII GENERALE 
• “www.sportdepot.ro” este un website de comert electronic – de vanzare si livrare a articolelor publicate pe acesta, in numele Sport Depot SA. 
• Publicarea acestui site are drept scop invitatia publica de a incheia tranzactii comerciale pentru achizitionarea articolelor online de la Sport Depot SA. 
• Sport Depot SA prin “www.sportdepot.ro” are dreptul sa modifice preturile articolelor oferite, fara instiintarea prealabila. Consumatorul este obligat sa plateasca pretul, care a fost afisat la momentul comandarii produsului dorit. Informatia privind reducerea preturilor va fi afisata prin introducerea pretului nou sub cel vechi care va fi taiat. 
• Atunci cand adresa persoanei de contact si/sau numarul de telefon sunt introduse incorect sau gresit la momentul efectuarii comenzii, compania Sport Depot SA si site-ul “www.sportdepot.ro” nu-si asuma responsabilitatea si nu este obligata sa prelucreze comanda. 
• Se considera contractul a fi incheiat cu Clientul, dupa ce Sport Depot SA va primi prin “www.sportdepot.ro” cererea de achizitionare, care a fost completata in mod corespunzator de catre client in procesul de cumparare. 
• Sport Depot SA prin intermediul "www.sportdepot.ro" se angajeaza, dupa primirea unei cereri de la Client, sa livreze bunurile comandate sau sa ofere clientului informatiile necesare cu privire la comanda plasata. 
• Sport Depo SA nu-si asuma responsabilitatea in cazul, in care Clientul a indicat datele incorecte si /sau incomplete in comanda plasata pe site-ul “www.sportdepot.ro” 
• Sport Depot SA nu garanteaza corespunderea totala a articolelor prezentate pe site sau a celor disponibile in reteaua de magazine. 
• Sport Depot SA nu-si asuma raspunderea pentru informatiile neclare publicate pe site-ul sau. Ulterior pot avea loc corectii ale preturilor, precum si modificari ce tin de designul articolelor
• Informatia publicata pe site referitor la marimi si corespondente, trebuie sa fie perceputa ca una informativa. Sport Depo SA nu-si asuma responsabilitatea pentru discrepantele dintre marimile publicate pe site si cele reale. 
• oate preturile indicate sunt in RON cu TVA inclus. 
• Reducerile de sezon in magazinele Sport Depot, in sezonul de vara incep din 27.08, iar in peroada de iarna din 27.02

II. Drepturile si obligatiile partilor
1. Sport Depot SA se obliga: 
• sa confirme disponibilitatea articolelor comandate sau sa refuze comanda in termen de 7 zile lucratoare; 
• sa livreze articolul comandat in termenul de livrare mentionat pe site*.
In perioada lichidariilor de stoc la SPORT DEPOT (ianuarie/februarie si iulie/august/septembrie) comenzile online pot avea termen de livrare prelungit dar acesta va fi anuntat pe site.
Datorita volumului foarte mare de comenzi in aceste perioade, este posibil sa nu putem onora livrarea tuturor articolelor comandate de catre client dar in acest caz, clientul va fi anuntat.
• inainte de a fi expediat, fiecare articol este supus unui control tehnic (daca este posibil, fara a compromite integritatea ambalajului); 
• garanteaza ca fiecare produs este nou (nefolosit). 
2. Clientul se obliga: 
• sa indice complet numele, prenumele, numarul de telefonul corect si valabil, adresa pentru livrare si e-mailul; 
• sa achite pretul articolului asa cum este afisat pe site in momentul plasarii comenzii; 
• sa achite cheltuielile de livrare 
• sa asigure accesul si posibilitatile de primire a articolului.
Articolul comandat, se livreaza la adresa indicata de catre Client in termenul indicat in informatia privind livrarea si achitarea produselor.
Produsele se livreaza in ambalaj corespunzator, conform tipului sau si a modalitatii de livrare. 
La momentul livrarii produsului, Clientul sau o persoana terta va semna documentele insotitoare. Persoana terta este orice persoana care nu este titularul comenzii, dar primeste produsul comandat si livrat si se afla la adresa indicata de catre Client
Daca Clientul nu este gasit in termen rezonabil pentru efectuarea livrarii la adresa indicata sau nu este gasit in termenul de indeplinire a livrarii la adresa indicata, sau nu este asigurat accesul si conditiile de livrare a produsului in acest termen, compania Sport Depot SA este eliberata de obligatia de a livra comanda. Clientul isi poate manifesta dorinta de a primi articolul si dupa expirarea termenului de livrare, in conditiile in care acesta nu a fost gasit la adresa indicata, dar cu obligatia de a isi asuma toate cheltuielile privind livrarea. In acest caz, un nou termen de livrare va fi stabilit din momentul confirmarii.

Clientul are dreptul sa refuze primirea bunurilor comandate in urmatoarele conditii:
• bunurile livrare nu corespund asteptarilor clientului si acest lucru poate fi determinat dupa vizualizarea acestora. 
• pretul pe care clientul trebuie sa il plateasca, nu corespunde cu pretul datorat. 
• daca exista diferente intre articolul comandat si articolul primit, si acestea nu au putut fi constatate la momentul primirii comenzii. 
Clientul are dreptul sa solicite schimbul marimii sau schimbul articolului ce figureaza in comanda sa initiala. In acest caz, este necesar ca solicitarea sa se faca in scris pe e-mail ([email protected]), in termen care sa nu depaseasca 14 zile calendaristice. 
Clientul are dreptul, fara sa datoreze despagubire sau sa achite prejudicii si fara sa indice cauza, sa returneze articolele primite, solicitand acest lucru la adresa de email: [email protected]. Returnarea poate fi facuta conform urmatoarelor conditii: 
• solicitarea de returnare a articolului este efectuata in mod scris pe adresa electronica de corespondenta, indicata de catre Sport Depot SA, in termenul de 14 zile calendaristice din momentul livrarii articolului. In cerere, daca se solicita returnarea contravalorii, trebuie sa fie indicat contul bancar personal al clientului pe care, ulterior, sa fie restituita suma achitata de acesta pentru articol impreuna cu banca unde a fost deschis contul bancar si codul SWIFT; 
• daca produsul este intr-o stare de comercializare buna, ambalajul este original cu eticheta originala, este insotit de documentele originale, care sunt eliberate de catre Sport Depot SA – factura comerciala, bonul de plata, garantia (daca a fost eliberata o astfel de garantie); 
• Sport Depot SA trimite firma de curierat cu care lucreaza, sa preia returul de la adresa clientului; 
• clientul achita toate cheltuielile legate de transportul articolului.
Sport Depot SA isi pastreaza dreptul de a nu restitui suma achitata, catre client, in cazul incalcarii a unei sau a mai multor conditii de returnare a articolului.

III. DATE PERSONALE
Sport Depot SA respecta intimitatea clientilor sai si garanteaza protectia maxima a datelor personale. Cititi Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal publicata aici. Aceasta este elaborata si se bazeaza pe legislatia actuala Bulgara si Europeana cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

• Sport Depot SA “www.sportdepot.ro” se obliga sa protejeze datele personale ale Clientului, care au devenit accesibile la momentul inregistrarii electronice pe site. Aceasta obligatie nu va fi valabila in cazul in care Clientul a indicat datele sale personale incorect.
• Sub respectarea conditiilor actuale, Sport Depot SA poate utiliza datele personale ale clientului numai in scopurile pentru care au fost furnizate.

IV. Publicitatea informatiei 
• Sport Depot SA “www.sportdepot.ro” se obliga sa nu dezvaluie nicio informatie cu caracter personal a Clientului, persoanelor terte si anume – societatilor comerciale, persoanelor fizice s.a.m.d., cu exceptia cazurilor in care: 
• clientul si-a exprimat consimtamantul in scris; 
• informatia a fost solicitata de catre organele de stat sau de catre functionarii publici imputerniciti sa solicite si sa acumuleze informatii in conformitate cu legislatia in vigoare; 
• Sport Depot SA “www.sportdepot.ro” este obligata sa acorde informatii in conformitate cu legislatia in vigoare.

V. Responsabilitate 
• Sport Depot SA “www.sportdepot.ro” nu-si asuma responsabilitatea pentru incalcarea obligatiilor care ii revin in temeiul prezentului contract in cazul aparitiei unor circumstante pe care Sport Depot SA “www.sportdepot.ro” nu le-a prevazut si nu a fost obligata sa le prevada – inclusiv si nu doar, in cazul fortei majore, evenimente fortuite, probleme in reteaua globala de Internet si prestarea serviciilor in afara ariei a Sport Depot SA “www.sportdepot.ro”.

VI. Litigii
Toate litigiile dintre parti se rezolva pe cale amiabila. In cazul in care, nu se va ajunge la un numitor comun, toate litigiile nesolutionate, ce rezulta din contractul incheiat dintre parti sau cele ce se refera la acesta, inclusiv litigiile, ce decurg sau se refera la interpretarea incorecta al acestuia, invaliditatea, indeplinirea sau incetarea contractului, precum si disputele cu privire la completarea lacunelor din contract sau adaptarea sa la circumstante noi aparute, vor fi solutionate de catre instanta competenta la locul unde este inregistrata compania Sport Depot SA in conformitate cu legislatia in vigoare.

VII. Conditiile de garantie:
1. Compania Sport Depot SA ofera clientilor sai, la achizitionarea fiecarui produs o garantie, in care sunt mentionate urmatoarele:
• adresa si numarul de telefon a service-urilor autorizate pentru tehnica achizitionata; 
• conditiile de garantie a centrelor service-urilor autorizate sau a producatorilor; 
• termenul de garantie pentru articolul achizitionat; 
2. Ca exceptie de la obligatiile specificate in prezenta garantie, independent daca sunt in baza contractului, Sport Depot SA nu poate fi responsabil pentru orice deteriorare directa, indirecta, intentionata, intamplatoare sau in urma unei consecinte sau prejudiciu ce este produs in urma unei omisiuni a unui functionar public sau conform unei alte teorii legale, precum si chiar daca este presupusa posibilitatea a unor astfel de deteriorari.
3. Conditiile de garantie a producatorilor corespunzatori sau al centrelor de service autorizate sunt valabile pentru toate produsele. In centrele de service sunt valabile doar garantiile originale, care insotesc produsele in moment primirii acestora.

VIII. Restrictiile garantiei
Garantia se anuleaza in urmatoarele cazuri:
1. Deteriorarile, cauzate de transportul necorespunzator, pastrarea si exploatarea incorectaя.
2. Incercarea din partea Clientului de a repara produsul si/sau de catre o alta persoana neautorizata.
3. n cazul folosirii consumabilelor de calitate inferioara si neoriginale.

IX. Conditiile suplimentare:
1. Sport Depot SA nu-si asuma raspunderea in cazul deteriorarii articolului in urma circumstantelor de forta majora.
Daca nu doresti sa accepti conditiile indicate, te rugam sa nu utilizezi acest site!

X. Utilizarea "cookies" si internet marketing
Pentru a functiona www.sportdepot.ro, in functie de functionalitatea implementata de Sport Depot ("noi") , precum si peronalizarea vizitelor dumneavoastra, uneori salvam pe dispozitivele dvs., fisiere mici de date denumite cookies. Aceasta este o practica standard, utilizata in masa de catre toate site-urile. Luati la cunostinta politica de utilizare cookies, unde este explicat modul in care facem acest lucru.