Viitorul alergatului feminin este aici cu noua incaltaminte adidas PUREBOOST X


Herzogenaurach, Germania, (august 2016 ) – adidas a incheiat un parteneriat cu sportivele atlete din toata lumea pentru a crea PUREBOOST X – incaltamintea de alergat creata pentru femei, de catre femei.

Pe baza anilor de testare si cercetare cu femei din intraga lume, adidas a creat o incaltaminte de alergat eleganta, care se adapteaza perfect pe picior, conceputa pentru a sustine nevoile zilnice ale femeilor. In timp ce majoritatea incaltamintelor sport de alergat sunt inspirate de catre barbati, PureBOOST X a fost creata exclusiv pentru femeile atlete. Rezultatul este o incaltaminte sport de dama care combina tehnologii inovatoare si stil.

Silueta compacta si adaptabila a incaltamintei PureBOOST X ofera stil picioarelor iar miile de capsule energice BOOST asigura eliberarea energiei la fiecare pas.

Cel mai frecvent comentariu primit de-a lungul anilor de munca cu femeile atlete a fost dorinta acestora de a avea o incaltaminte de alergat care le va reda stil si energie in timpul alergatului“, a spus Jennifer Thomas, Senior Director pentru Brandurile Globale, Alergare. „PureBOOST X este un produs care combina inovatia si stilul care lucreaza in armonie perfecta si satisface nevoile diverse ale femeilor atlete, moderne."

PureBOOST X are un nou arc mai flexibil in zona talpii care asigura confort si un aspect cu totul nou. Materialul elastic cu plasa inconjoara partea superioara, facand astfel picioarele sa para mai mici si in acelasi timp sa asigure un sprijin exceptional care poate fi simtit in fiecare cursa.

Partea superioara din plasa elastica, curbura mediana flexibila si sistemul de inchidere al sireturilor asigura o adaptare pe picior individuala. Talpa exterioara Stretch Web este proiectata pentru a asigura flexibilitate si mentinerea miscarilor naturale in timpul antrenamentelor.

Pornind de la sireturi, partea de jos aerisita si stil, incaltamintea PureBOOST X creaza un aspect deosebit in momentul in care o purtati.

Vezi toate modelele de dama, adidas PureBOOST X, aici
Vezi toate modelele de dama, adidas PureBOOST X, aici


adidas este un creator la nivel mondial, producator si comerciant de incaltaminte sport, imbracaminte si accesorii cu misiunea de a fi un brand lider in toata lumea. Marca adidas face parte din adidas Group, o corporatie care include branduri precum Reebok si TaylorMade.